4 Kasım 2007 Pazar

WCF Semineri, 24 Kasım ve Hayat İşte

Dün csharpnedir.com tarafından Microsoft Türkiye binasında düzenlenen Burak Selim Şenyurt hocamızın konuşmacı olduğu WCF Seminerindeydim.

Örnek uygulamalarıyla ve başarılı anlatımıyla güzel geçen bir seminer oldu.

Seminerde gerek wcf, gerek teknik konular olsun.
Aralarda gerek hayattan, gerek özel konular olsun bizi aydınlattığı sorularımıza verdiği samimi cevaplar için Burak Hocamıza teşekkür ederim.

24 Kasım 2007 Cumartesi günü büyük ihtimalle gene Microsoft Türkiye Marmara Salonunda bir seminer daha gerçekleştirilecek.
C# 3.0 ın anlatılacağı 10:00-17:00 arası düzenlenecek geniş kapsamlı bir seminer daha bizleri bekliyor.O günde WCF konulu bir konuşma yapacağının haberini verelim :)

Seminer sonrası İstinye Parka gittik.Halen bazı bölümlerde yapım devam etmekte.Büyük ve modern bir merkez olmuş.
Gözüme çarpan farkları;
Semt pazarı havasında dekore edilmiş "İstinye Pazar".
Alışveriş merkezinden çıkmanız gereken Dünyaca ünlü markalar için yapılmış ve sokak havasında açık hava da düzenlenmiş sosyetenin uğrak yeri olucak (hatta olmuş bile ! ) mağazalar.
Otantik bir ortam olan, büyük akvaryumların yer aldığı kapısında "kocaman" timsah bulunan "cafe" :) (tabi ki canlı değil) .
Alışveriş merkezinin dibinde alışveriş merkezine uygun yapılan evler.

Merak ettiğim bu kadar ünlüyü gördüğüm bir mekanın yakınlarındaki gecekondularda veya binalarda oturan semt sakinleri nasıl yaşıyor acaba !

he birde akşam önemli bir derbi maçı olan Beşiktaşlı futbolcu Nobre ne geziyor oralar da :) beni ilgilendirmez ama sizin takımınız futbolcusu önemli bir maç öncesi gezsin siz yırtının puan kaybedin.
Sakat olabilir, cezalı olabilir ama "Takım Ruhu" nerede?
Ertuğrul Hocaya yazık !

Konudan konuya atladık bugün ama önemli dersler çıkarmamız gerekli yazdıklarımdan

Mutlu Günler

Hiç yorum yok: